Om projektet

 

"Grundtræning i tantra" er platform for et samarbejde mellem en gruppe undervisere bestående af 4 par, der hver især allerede tilbyder kurser og undervisning i tantra.

Hensigten er i fællesskab at udbyde en vifte af kurser i tantra inspireret af Vækstcenterets grundlæggende pædagogik og tantrapraktikker.

Vores fælles tantra kurser vil blive afholdt i Nørre Snede. Og Neel Fasting vil i det omfang det er muligt for hende, gæste-undervise cirka 1,5 time på hvert af kurserne.

Undervisningen i "Tantra Grundtræning" vil som udgangspunkt blive varetaget af parrene på skift, men vi vil også samarbejde på kryds og tværs, samt løbende sparre med hinanden om både form og indhold.

I første omgang afholder vi 4 tantra kurser henover to år. De 4 kurser vil ligne hinanden meget i indhold, men også bære præg af undervisernes personlige stil og tilgang. Læs kursusbeskrivelsen herunder.

Udover de fælles kurser i Nørre Snede afholder de enkelte par også tantra kurser rundt i landet (Århus, KBH m.m.) i eget regi. Du kan finde en oversigt over alle vores planlagte kurser HER

 

Tantra weekend i Nørre Snede

3 dage for både par og enlige, som allerede har stiftet bekendtskab med tantra enten på Vækstcenteret aller hos lærere, der har modtaget supervision af Neel Fasting.

Vi vil udforske 3 af de stærkeste kræfter, der er på spil i menneskers liv og samliv:

  • de basale instinkter – i overlevelsen såvel som i seksualiteten
  • de polære spændinger – mellem kønnene og imellem alle andre modsætningspar
  • og det emotionelle – alt det, der udspiller sig følelsesmæssigt både inden i os og imellem os.

Vi vil forsøge at møde det hele med hjerte og bevidsthed. Være i stue med det, udfordre det og bevæge os med det – i overført betydning og også helt konkret.

Der vil undervejs indgå både parøvelser, bevægelse med og uden musik, og meditation. Desuden vil vi ind imellem udveksle erfaringer 2 & 2, 4 & 4 eller i fællesskab.

Alle øvelser laves enten med din egen partner, alene, eller med hele gruppen. Vi lægger vægt på at skabe et trygt rum med respekt for individuelle forskelle og grænser. Og selvom vi også arbejder med det intime og lystfyldte foregår al undervisning med tøj på.

Neel Fasting vil, i det omfang det kan passes ind i hendes program, undervise ca.  1 ½ time lørdag formiddag på hvert kursus.

Datoer

Datoer og kurser kan ses på kalender siden.

Tidsramme

Fredag kl. 10 – 21
Lørdag kl. 9 – 13 og 16 – 19
Søndag kl. 9 – 13 og kl. 15 – 16.15

Sted

Vækstcenterets kursusbygning på Solbakkevej 15, Nørre Snede

Om underviserne

Vi har gennem flere år bl.a. fulgt Jes Bertelsens undervisning, anden undervisning og tantraforløb på Vækstcenteret, og har deltaget i supervisionsgruppe hos Neel Fasting.

Vi underviser hver ud fra vores egne spidskompetencer, med inspiration fra Vækstcenterets tantra.Du kan læse om de enkelte undervisere HER

kalenderen kan du se, hvem der underviser hvornår.

Priser

2550 DKK / Studiepris 1750 DKK. Forplejning 300 DKK (frokost og aftensmad)

 

OBS.

Selvom kurserne afholdes i Nørre Snede arrangeres IKKE i Vækstcenter regi.

Al tilmelding og kommunikation vedrørende kurserne går derfor gennem undervisernes websider og tantra.grundtraening.dk